Stressloos Kreta

Er gaat de laatste tijd een heleboel om in mijn hoofd want ik sta op de vooravond van de start van mijn eigen on-line vakantie kantoor. Jullie hebben al verschillende artikels over Kreta gelezen op mijn blog en 90% daarvan is in het engels.

Daar komt nu verandering in, de engelstalige artikels blijven natuurlijk en er zullen er ook nieuwe bijkomen maar Stressloos Kreta wordt de nederlandstalige versie. Hierop zal ik mijn geplande dagexcursies publiceren als ook ervaringen die opgedaan zullen worden tijdens deze uitstappen. Ik heb namelijk besloten om de verborgen schoonheden van dit schone eiland aan mijn taalgenoten te tonen en om jullie samen te laten leven en genieten met de kretenzers.

In mijn programma zal ik ook de bekende excursies aanbieden maar dan met een paar variaties : ik werk alleen met kleine groepen (4 tot 8 personen dit jaar, vanaf volgend jaar 4 tot 18 personen), drukke toeristische plaatsen zullen bezocht worden op minder drukke tijden (geen massa toerisme), de vertrek tijd is altijd omstreeks 9 uur ‘s ochtends (niet vroeger, jullie zijn tenslotte op vakantie) en er zal altijd een dorpsbezoek bij inzitten waar we een kopje koffie kunnen drinken of lunchen. Meer details kunnen we samen bespreken en zullen jullie ook later nog kunnen inkijken als mijn excursies gepubliceerd zijn.

Ik ben hier al jaren mee bezig en dankzij de steun die jullie mij gegeven hebben door het lezen, liken en delen van mijn artikels, ben eindelijk klaar om de stap te zetten. Dus duimen maar!

%d bloggers like this: