Stressloos Kreta

Er gaat de laatste tijd een heleboel om in mijn hoofd want ik sta op de vooravond van de start van mijn eigen online dagtrips-op-Kreta-bedrij . Jullie hebben al verschillende artikels over Kreta gelezen op mijn blog en 90% daarvan is in het Engels.

Daar komt nu verandering in, de Engelstalige artikels blijven natuurlijk en er zullen er ook nieuwe bijkomen maar Stressloos Kreta wordt de Nederlandstalige versie. Hierop zal ik mijn geplande dagexcursies publiceren als ook ervaringen die opgedaan zullen worden tijdens deze uitstappen. Ik heb namelijk besloten om de verborgen schoonheden van dit schone eiland aan mijn taalgenoten te tonen en om jullie samen te laten leven en genieten met de Kretenzers.

Als je in Kreta maar eventjes de bergen in rijdt zal je zien dat de Kretenzer nog steeds een gezond, authentiek en stressloos leven leidt. Dat is wat ik jullie wil laten meemaken tijdens mijn dagtrips.

Ik noem ze privé dagtrips omdat de groepjes uit maximum 8 personen zullen bestaan waardoor iedereen persoonlijk aan zijn trekken zal komen tijdens de uitstap.

Jiannis en Jiannis samen op de foto!

En aangezien jullie deze trips tijdens jullie vakantie doen zal de vertrektijd nooit eerder zijn dan 09.00u ‘s ochtends, of misschien maak ik er wel 09.30u van, wie weet.

Hebben jullie vragen dan kunnen jullie steeds terecht op mijn FB groep stressloos Kreta of je kan mij ook contacteren via de contact informatie hier op mijn Blog.

Ik ben hier al jaren mee bezig en dankzij de steun die jullie mij gegeven hebben door het lezen, liken en delen van mijn artikels, ben eindelijk klaar om de stap te zetten. Dus duimen maar!

%d bloggers like this: